Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Alternative julegaver

Det er mange grunner til å prøve å tenke ut alternative julegaver. Kanskje har du lite penger, kanskje ønsker du å spare miljøet og tenke økologisk, og gi alternative julegaver med mening, kanskje har du et ønske om å gi noe kreativt eller helt spesielt til en helt spesiell person - eller du rett og slett ønsker holde deg unna overforbruk og shoppinghysteri. Alternative julegaver kan være så mangt.


Alternative julegaver kan være dem som støtter humanitære formål, f.eks. at man gir gjennom organisasjoner som Røde Kors, Flyktningehjelpen eller Amnesty, og f.eks. støtter skolegangen til et barn, gir en geit til en flyktningefamilie, en presenning til en familie på flukt eller donerer et pengebeløp til en organisasjon som vet best hvor pengene trengs.

Hvis du ønsker å gi opplevelser i stedet for ting, kan du f.eks. gi et gavekort på et kurs, en sangtime, en ryggmassasje eller ansiktsbehandling.


Tjenester kan også være fine meningsfylte presanger, hva med et klippekort på barnevakter, gressklipping, snømåking, ryggmassasje, hundelufting, eller noe annet du kan utføre for andre.

Du kan også gi bort et abonnement på et tidsskrift eller medlemsskap i en organisasjon. En overnatting på en av Turistforeningens hytter, en togbillett til Flåm, eller et festivalpass til en av årets mange festivaler.
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved