Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Billige julegaver

Det er mange grunner til å prøve å tenke ut billige julegaver. Kanskje har du lite penger, kanskje ønsker du å holde deg unna overforbruk og shoppinghysteri, kanskje ønsker du å spare til noe annet, eller du har avtalt med venner at dere skal gi billige julegaver i år. Billige julegaver kan være så mangt.


Opplevelser i stedet for ting

Billige julegaver kan f.eks. være å gi opplevelser i stedet for ting, kan du f.eks. lage et gavekort hvor du gir av deg selv og din tid gjennom for eksempel et klippekort på barnevakter, gressklipping, snømåking, hjelp til husvask eller matlaging, ryggmassasje, hundelufting, eller noe annet du kan utføre for andre.

Du kan også gi bort noe du lager selv i stedet for å kjøpe noe. En boks med hjemmebakte peppernøtter, fløtekarameller eller marsipankuler, en personlig hjemmelaget kalender med fotografier eller fine bilder fra blader.


Vil du helst kjøpe noe, kan du tenke kreativt og for eksempel gå til en jernvarehandel. Der har de ofte mange praktiske ting som man alltids trenger, men som ikke koster en formue. Eller du kan kjøpe en pakke brennbare CD/DVDer, en deilig håndsåpe eller en liten rød lekebil. Kun fantasien setter grenser! Husk at det er tanken som teller!
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved