Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO


Julegaveideer

Å finne de helt rette julegaveidéer kan være vanskelig. Julegaveideer kommer sjelden av seg selv, men man kan benytte seg av et par gode triks hvis man ønsker å være bedre til å komme på idéene.


 

Tips til julegaveideer

Det første tipset hvis man vil finne på julegaveideer er å forestille seg en helt vanlig dag for den personen du ønsker å gi en julegave til. Forestill deg personen stå opp om morgenen, kle på seg, spise frokost og gjøre seg klar til dagen. Er det noe i den rutinen som gir deg noen julegaveideer? Slik kan du gjennomgå hele dagen i fantasien og finne på gode julegaveidéer.

Et annet triks er å unngå å tenke ut alt for tradisjonelle julegaveideer. I de seneste par årene er det blitt populært å gi ”opplevelser” som julegave, og her kan være mange gode julegaveidéer.

I den kategorien er for eksempel:

1. Abonnementer
(månedsblad, tidsskrifter etc.)
2. Mat
(gavekort til restauranter, matkurver etc.)
3. Ferie
(gavekort til ferier, kro-opphold etc.)
4. Personlig pleie
(ansiktsbehandling, kuropphold etc.)
5. Underholdning
(kinobilletter, gocard-baneabonnement etc.)

spa 

Hvordan sikres julegaveideer?

En annet godt tips når man skal finne på julegaveideer er å skrive ned idéene så fort man kommer på dem. Det kan hende at din gamle far i sommerferien sier at han godt kunne tenke seg en ny fiskekniv. Han får aldri kjøpt den, og glemmer at han ønsker seg den, men her er det din oppgave å skrive ned idéen, ellers har man glemt det når julen nærmer seg. Får han sin fiskekniv julaften, vil han være full av forundring: ”Hvordan visste du at jeg ønsket meg en ny fiskekniv?!”

Den perfekte julegave er sikret!
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved