Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Julegaver til far

Å pønske ut julegaver til far kan være vanskelig. Fedre sier ofte at de har alt de trenger. Da gjelder det å prøve å være kreativ og tenke annerledes når man skal handle julegaver til far.

En annerledes måte å komme på julegaver til far på, er å sette deg ned med et ark og en penn, og tenke ut julegaver; Far står opp om morgenen. Se ham for deg fra han står opp og gjennom hele dagen. Kunne han trenge en ny klokkeradio? Ny morgenkåpe? Rister han brød til frokost i en gammel og brannfarlig brødrister? Har han behov for et nytt etterbarberingsvann eller en god parfyme?


Hva med fars påkledning? Ville han bli glad for en ny fin genser? Ville han se kjekk ut i en skjorte i en annen farge enn de han alltid bruker? Kanskje han sykler på jobben. Da kan det hende det ville vært fint med en pakke lappesaker, eller en sykkelveske.

Hvis han sitter mange timer i bilen hver dag, kan du kanskje kjøpe en lydbok på CD? Eller tenk over hvilke hobbyer han har, og om han mangler noe i den forbindelse.

Hvis du forestiller deg hele dagen gjennom på denne måten, kan det være mye lettere å komme på noe praktisk, nytt eller fint som pappa blir glad for! 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved