Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Julegaver henne

Mange synes det er vanskelig oppgave å finne julegaver til henne. Men forretningene bugner av gaveideer til kvinner. Mange velger å gå til innkjøp av det trygge, tradisjonelle julegaver til henne, som for eksempel smykker og ringer, lekkert undertøy eller gode og eksklusive parfymer. Armbåndsur, utstyr til sports- og fritidsaktiviteter og klær er også vanlige julegaver til henne.


Men man behøver ikke nødvendigvis å tenke så tradisjonelt når det gjelder julegaver til henne! En god ide er å prøve å følge med på hvilke hint hun kommer med - ikke bare i ukene før jul, men gjennom hele året. For eksempel når dere er på reise, når hun ser noe på TV eller i et galleri eller på besøk hos noen. Det er en måte å overraske henne på; ”Tenk at du husket at jeg sa at jeg ønsket meg det!”.

Andre litt annerledes julegaver kan være å gi henne et abonnement på et blad, et reisegavekort, et gavekort på en deilig skjønnhetsbehandling eller å invitere henne med seg på en ”hemmelig” romantisk ferietur. Man kan også besøke et kunstgalleri og la henne velge et kunstverk. Det er også blitt vanlig å gi penger til veldedige formål i stedet for å kjøpe dyre julepresanger til mennesker som har "alt" fra før. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved