Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Julegaver mann

Mange synes det er problematisk å komme på ideer til julegaver til en mann. Mange menn sier at de har alt de trenger. Da kan det være lurt å være kreativ og tenke på en ny måte du er ute etter julegaver til en mann. Gjør det personlig, for det er jo du som kjenner ham! På denne måten kommer du på mange gode julegaver til mannen.


Bruk et ark og en penn, og tenk gjennom en vanlig dag i hans liv og skriv ned det som kommer; her ligger det mange mer eller mindre skjulte julegaver til en mann; Hvordan ser det ut i soverommet hans? Mangler han noe vesentlig der? Har han en morgenkåpe? Kunne han trenge nye slippers? Eller en dab-radio? Er han glad i kaffe, og kunne trenge en ny kaffemaskin? Eller kanskje det er på tide med et nytt etterbarberingsvann eller en deilig herreparfyme? Hva med klær? Trenger han noe utstyr til bilen eller sykkelen?

Hva er han mest opptatt av? Kunne det være en god ide med et abonnement på et tidsskrift om hobbyen hans, enten det er fotball, klatring, data eller vinsmaking? Eller hva har han snakket om at han kunne tenke seg å holde på med? Hvis man har lyttet til ham gjennom året, har han garantert nevnt noe han ønsker seg, direkte eller indirekte! 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved