Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

JULEGAVER

De fleste nordmenn kjenner til det: Julen nærmer seg raskere enn forventet, men oi, hva med julegaver?! Alt for ofte blir julegaver handlet i siste øyeblikk, når man løper forvirret rundt i butikkene for å komme på gode idéer til julegaver til vennene og familien. Hva med en urtepotteskjuler til mor?! Eller hva med en pipe til far?! Er det gode julegaver eller har de allerede det de har bruk for?
julegaver

Gode julegaver?

Det trenger absolutt ikke å være så vanskelig å finne på gode julegaver. Man skal bare være klar i god tid og sørge for å skrive det ned - hver gang man kommer på en god idé. Kanskje forteller bestevenninnen allerede i sommerferien at hun har bruk for en krølltang. Det er kanskje bare en bemerkning som hun glemmer igjen, men det er DIN oppgave å huske det og skrive ned idéen, så du er klar med de helt riktige julegaver når julen nærmer seg! Penger til julegaver? Prøv bestelaan.no


I den kategorien er for eksempel:

1. Abonnementer
(månedsblad, tidsskrifter etc.)
2. Mat
(gavekort til restauranter, matkurver etc.)
3. Ferie
(gavekort til ferier, kro-opphold etc.)
4. Personlig pleie
(ansiktsbehandling, kuropphold etc.)
5. Underholdning
(kinobilletter, gocard-baneabonnement etc.)

magasin

Lenker til den perfekte julegave

På denne siden kan du finne mange idéer til den perfekte julegave til ham eller henne eller til jenta eller gutten. Det er mange originale idéer og spennende overraskelser hvis du ikke klarer å finne på en julegave selv. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved