Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Julegavetips mor

Trenger du julegavetips til mor? Aner du ikke hva hun ønsker seg? Vær kreativ og prøv å lirk det ut av henne, hvis dere ser noe fint i et blad, på TV eller andre steder. Julegavetips til mor får man over alt, hvis man ønsker å holde seg til det tradisjonelle. Skjønnhetsprodukter fra parfymerier, smykker eller pyntegjenstander er klassiske julegavetips til mor.


Mange ganger kan det være en god ide å snu tingene på hodet for å komme på noen gode julegavetips til mor. Kanskje er det hun virkelig trenger og ønsker seg av mer maskulin art, for eksempel en verktøyskasse eller en borremaskin? På nettet finnes det flotte julepresanger fra nettbutikker i hele verden. Amerikanerne har til og med egne butikker til mødre. Husk bare å vær tidlig ute, så man er sikker på at gaven kommer fram til jul.

Hvis du har lite penger og hun har en stressende hverdag, kan du lage et gavekort hvor du tilbyr å vaske huset, bytte dekk på bilen hennes når den tid kommer, rydde loft, bod eller kjeller, eller planlegge en helg der mamma skal få være dronning, og du skal oppvarte henne med mat og drikke, fotbad og alt hva hun måtte ha behov for. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved