Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Juleguide

En juleguide på nettet inneholder gjerne oppskrifter, sangtekster, julegaveideer og andre shoppingtips, tips til julepynt eller andre ting som har med julehøytiden å gjøre. En juleguide kan være en som spesifikt handler om julemat, eller blogging som handler om håndarbeid og å lage julepynt til jul. Siden du leser på nå, er også en juleguide, og her kan du finne mye stoff om julen, bl.a. om juletradisjoner, mat- og julekakeoppskrifter, gavetips og stoff om julas opprinnelse.


Klikk deg videre på siden, og begynn å kjenn på juleforventningene. Snart er du i julestemning!

Du kan også prøve å søke på guider fra andre land, eller du kan lage din egen juleguide på nettet. Opprett en blogg eller en egen hjemmeside, og samle alt du synes skaper jul for deg, legge ut dine favorittoppskrifter eller fortelle om dine juleaktiviteter.


Hvis man vil kan man delta i diskusjoner som dreier seg om alt som har med julen å gjøre. Det er mange sterke meninger, fordi de fleste er så bundet til nettopp sine egne ”regler” for den perfekte jul. Man kan lære mye ved å lese om høytiden på nettet. Hvis man ikke finner det man trenger på Internett, kan man lete gjennom flotte illustrerte bøker i bibliotekene eller i bokhandlene. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved