Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Originale julegaver

Ønsker du å gi originale julegaver i år? Det kan det være mange gode grunner til. Kanskje vil du skille deg ut med å gi originale julegaver, kanskje ønsker du å tenke miljøvennlig eller økonomisk? Kanskje ønsker du å gi gaver som har en spesiell betydning til en helt spesiell person, eller kanskje ønsker du rett og slett å holde deg unna overforbruk og shoppinghysteri?

Originale julegaver kan være å støtte humanitære formål, f.eks. at man i stedet for å gi en materiell ting til en som har alt, heller gir pengene til noen som virkelig trenger det.


Originale julegaver formidles gjennom organisasjoner som Røde Kors og Kirkens Nødhjelp. Her kan man f.eks. en vannpumpe til en afrikansk landsby, gi en flyktningefamilie en presenning, eller man kan donere et pengebeløp til en organisasjon som vet best hvor pengene trengs mest.

Alternative gaver kan også være opplevelser i stedet for ting, kan du f.eks. gi et gavekort på et matlagingskurs, en sangtime, en behagelig time hos en aromaterapeut eller en skjønnhetsbehandling.


Originale og meningsfylte presanger kan også være å lage et klippekort hvor du ”gir av din tid”, f.eks. snømåking, barnevakter, gressklipping, massasje, hundelufting, eller andre ting som du kan utføre.

Du kan også gi bort et abonnement på et blad eller et tidsskrift, et medlemsskap i en organisasjon, en flybillett, en konsertbillett eller finne en helt spesiell antikvitet på nettauksjoner. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved