jul
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Jul 2007

Det er ikke så lenge til jul 2007, og i år faller julaften, den 24. desember, på en mandag. Første søndag i advent blir på den 2. desember, og St. Lucia-dagen, den 13., faller på den torsdag. Og når jul 2007 er blitt til 2008 på nyttårsaften, kommer Trettendedags jul, den sjette januar som i år er på en søndag.

Når det nærmer seg jul 2007, setter teatrene rundt omkring opp juleforestillinger for barn. I Oslo Spektrum spilles Putti Plutti Pott, på Nationaltheatret setter de opp Reisen til julestjernen på Nationaltheatret, og på Oslo Nye har de Jul i Blåfjell. På Den Nationale Scene i Bergen kan man se Karlsson på taket.

Det er ikke usannsynlig at vi til jul 2007 kommer til å sette nye rekorder i julehandelen her i Norge. Ikke minst gjelder dette juleshoppingen på nettet. Netthandelen økte med 33 % i år 2006. Forhåndsberegningene fortalte at norske forbrukere kom til å bruke 12 milliarder kroner på nettshopping betalt med kredittkort i 2006. Julehandelen i desember i fjor økte betydelig i forhold til året før, viste tallene fra Statistisk sentralbyrå. Selv om forbruket stiger, er det et økt fokus på økologi og miljø, og mange går inn for å få et mer bærekraftig forbruk.
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved