jul
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Julekort gratis

I dag kan man sende julekort gratis fra PCen hjemme istedet for å gå den lange veien til postkontoret som man måtte gjøre før i tiden. E-kort, eller elektronisk julekort, gratis og fint alternativ til tradisjonelle julehilsener, og på disse kan det både være julemotiver, animasjoner og lyd - for eksempel med julemusikk eller muligheten for å snakke inn en personlig hilsen.

Et digitalt julekort er gratis, men”forsvinner ikke i posten”, og kommer ikke for sent frem; det er fremme omtrent idet det er sent fra PCen din. Internett er fullt av digitale julekort, gratis e-kort som det også kalles, og du vil garantert finne noen som du synes er fine, morsomme eller på en eller annen måte stemningsskapende. Både kommersielle Internettsider og private hjemmesider tilbyr digitale julehilsener med animasjoner, fine bilder med juletre, fjøsnisser, snømenn, juleblomster, kristne budskap eller andre ting man forbinder med julen.

Noen kort har også julematoppskrifter, sangtekster eller fine små sitater, ordspråk eller dikt. Mange fan-sider for artister tilbyr også kort, slik at du kan sende en hilsen med favorittartisten din på. Også hjemmesidene til butikker, gallerier, museer og merkevareprodusenter har forskjellige julehilsener å velge mellom. Hvis du har tid og lyst kan du selvfølgelig lage kortene selv også, med fotografier og videosnutter som du selv har tatt, og ved hjelp av clip-arts og programvare.
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved