jul
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Midifiler jul

Det er mange måter å komme i julestemning på. F.eks. ved å ha midifiler med jul på PCen. Slike filer er ikke vanlige lydfiler, men er et sett av kommandoer som er med på å bestemme hva slags lyd som kommer ut av høyttalerne på datamaskinen din. Det tar bare noen sekunder å laste dem ned, og de opptar liten plass.

Hvis du ønsker midifiler med jul og julestemning, kan du søke etter dem på nettet. Siden midifiler har filforkortelsen .mid, kan du søke på sangtittelen + .mid. Midifiler til jul kan for eksempel være en sang/melodi, f.eks. bjelleklang + .mid. Eller "White christmas + .mid. Mange har lagt ut musikk og illustrerende midifiler om jul på nettet.

Alle nyere PCer og Mac’er med lydkort har en innebygd ordning som kan lese slike filer og lar deg høre dem. Dobbeltklikk på filen du ønsker å høre, så avspilles den. Deretter velger du den versjonen av sangen eller lydklippet som du ønsker å laste ned. Du kan også søke på julemidi, julelyder, julesanger eller julemusikk og finne andre typer lyd til jul, f.eks. ringetoner til mobilen eller større musikk- og lydfiler som gir bedre lydkvalitet.
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved