Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Barnas superjul

Barnas Superjul er årets morsomme adventskalender for barn i fjernsyn. Barnas Superjul sendes i NRK1 fra den 1. desember 2007. Ideen er basert på barneTV-serien Barnas Supershow, hvor barn er programledere og styrer sitt eget show. I Barnas Superjul skjer det masse. Barna forbereder seg til jul på sin egen måte.


De sender Oddgeir ut på oppdrag for å få voksne til å gjøre det man forventer at barn skal gjøre til jul, som for eksempel "du lager de fineste gavene selv", "legge deg tidlig så du er uthvilt til julaften". Drama heter ”Willys jul”, og handler om 8-åringen Willy som reiser opp til et høyfjellshotell sammen med tante. Hotellsjefen vil ikke arrangere jul på hotellet, og Willy blir kjent med Billy, også 8 år - og sammen overvinner de hotellsjefen og det blir julefeiring likevel.


Hvert år sendes det en julekalender i fjernsynet, og de største fjernsynskanalene har hver sine. Årets juleserie føyer seg inn i en stolt rekke av tv-kalendere som NRK har sendt opp gjennom årene, for eksempel Jul i Skomakergata, Amalies jul, Jul i Blåfjell og Jul i Svingen. TV2 har sendt serier som The Julekalender, Julefergå, og Vazelinas hjulkalender. I 2006 sendte de den danske serien Jul i Valhall.
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved