Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Disney jul

Vi gleder oss veldig til en ny Disney jul. Hvert år sender flere av TV-kanalene tradisjonen tro Disney jul, med utdrag fra klassiske tegnefilmer med Donald Duck, Ole, Dole og Doffen, Mikke Mus, Pluto, Snipp og Snapp, Langbein, Snøhvit og de syv dvergene, Askepott, Pinocchio, Timmy Gresshoppe, Peter Pan, Lady og Landstrykeren - og de andre kjente figurene fra den enorme produksjonen til Disney. Jul blir det ikke før man har sett disse klippene, vil mange hevde.


Like spennende hvert år

Disney jul inneholder også som regel klipp fra de nyeste helaftens tegnefilmene til selskapet, og opp gjennom årene har det vært fra filmer som Løvenes Konge, Ringeren fra Notre Dame, Aladdin, Toy Story, Tarzan, Lille Kylling, Lilo & Stitch, Atlantis, Fantasia 2000, Herkules, Bernhard & Bianca, Den lille havfruen - og mange andre.


Disneyselskapet er et av verdens største medieselskaper, og ble grunnlagt i 1923. Den første helaftens tegnefilmen de lagde var Snehvit.

Det er like spennende hvert år å se hvilke klipp som er blitt med dette året. Er det Donald og nevøene i snøballkrig, er det Mikke, Donald og Langbein på campingtur, er det Gus og Jack og alle småfuglene som hjelper til så Askepott kan komme seg på slottsball, eller er det kanskje Landstrykeren som dytter den siste kjøttbollen over til sin elskede, Lady?
 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved