Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Gratis julekort

Det er mange nok ting å bruke penger på rundt juletider, men også mange steder man kan spare penger! For eksempel ved å sende gratis julekort. På Internett kan du sende gratis julekort, og slipper å kjøpe fysiske kort eller gå til postkontoret for å kjøpe frimerker: Christmas Cards. Nå kan du sende gratis julekort fra hjemme-PCen. Et elektronisk, gratis julekort kan både ha julebilder, juleanimasjoner, og lyd til med julemusikk eller en inntalt hilsen.

Et gratis julekort ”forsvinner ikke”, eller kommer ikke for sent frem; det er fremme hos mottakeren omtrent idet det er sent fra PCen din!


På Internett kan du lett finne et kort som du synes er flott. Det er et uendelig utvalg, og både private hjemmesider og kommersielle sider tilbyr digital julepost med animerte hilsener, flotte julefoto med motiver som juletrær, julenisser, snømenn, juleblomster, eller andre ting man forbinder med julen.
Har du likevel lyst til å sende en hilsen til familie og venner på den gode gamle måten gjennom posten og med frimerker, kan du også spare penger på å lage kortene selv. Her er det bare fantasien som setter grenser, du kan fotografere, klippe, lime, tegne eller skrive. Det er alltid ekstra koselig å få en personlig, forseggjort hjemmelaget julehilsen fra venner og familie! 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved