Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Hjemmelaget julepynt

Det er veldig koselig med hjemmelaget julepynt. Mange har hjemmelaget julepynt som de tar frem hvert år, andre lager ny hjemmelaget julepynt hvert år. Hjemmelaget julepynt kan lages av billige hobbyartikler som glanspapir, silkepapir, pappkartong, glitter, filt og isopor, eller man kan bruke matvarer og frukt som dekorasjoner. Dekorativ juletrepynt får du ved å lime sammen 8 sukkerbiter med glasur, lage en sløyfe rundt med bånd og feste den på midten.


Hvis du bruker fargerik glasur på sømmene, ser den ut som en liten fin julepakke. La pakkene tørke før de henges på juletreet. Du kan også kjøpe hvite isoporkuler og fjær, og lage juletrekuler. Glaserte epler er flott, man kan bygge pepperkakehus og sette dem sammen til en hel liten pepperkakelandsby, og man kan lage marsipan i alle mulige former og farger, og få til hyggelig og morsom pynt,

Har man tilgang på fri natur, kan man gå ut og plukke mose, granbar, tyttebærlyng eller grener, og lage flotte dekorasjoner eller kranser av det. Det kan for eksempel være flott å henge opp en stor gren i taket i gangen med litt juletrepynt på.

Det er mange gode tips å hente i bøker på biblioteket, i bokhandelen, i ukeblader og på Internett. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved