Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Hobby jul

I de mørke vintermånedene er det mange som elsker å stelle med en hobby. Jul og juleforberedelser gir mange muligheter for håndarbeid, treskjæring, kreativitet, matkunst, tradisjonsfortellinger og historier. Ønsker man seg en hobby, er jul et godt utgangspunkt!


Håndarbeid er for mange en svært så produktiv hobby. Til jul trenger man kanskje både julepynt, julegaver, juleklær og julegardiner, og for den fingernemme burde det være nok å holde på med. Mange tar frem en kreativ hobby før jul, mens andre holder på hele året.

Matlaging er også en utbredt hobby. Jul er den tiden på året da vi lager og spiser aller mest mat, og det finnes rike tradisjoner over hele landet. Mange lager også nye mattradisjoner, og lager spennende retter som blander gammelt og nytt. Mange synes også det er spennende å bake mange slag kaker til julehøytiden.

Bibliotekene og bokhandlene er fulle av hobbybøker med julehobbyer, oppskrifter og tips til julepynt, hjemmelagde julepresanger, gamle og nye mønstre for å sy, strikke og hekle. Samtidig kan man låne seg bøker med gamle julefortellinger som også kan gi noen ideer. Julen feires over hele jordkloden, og på nettet kan man lese om andre måter å forberede seg til jula. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved