Jul i Norge
kategorier KATEGORIER menuer

JULINORGE.NO

Jul bilde

Hva sender man til kjære, fraflyttede naboer eller til tante Gunda til jul? Bilde av ungene!

For mange er det en tradisjon å fotografere familien eller barna og sende rundt til familie og venner til jul. Bilde med blide barn med nisseluer eller av familien i aktivitet året rundt. På denne måten kan man se hvor store barna er blitt siden forrige jul. Bilde sendes gjernest sammen med noen ord om hva som har skjedd i årets løp.


I de siste årene er det blitt mer vanlig å bruke Internett i kommunikasjonen til jul. Bilde sendes da som digitalt julekort, eller e-kort, til e-postadressene til familien og vennene. Dette er både tids- og pengebesparende, men det er fortsatt noen som synes det er morsommere å få et ”fysisk” bilde å ha i julekortkurven.

Det er også mange cliparts, julefotografier, julebilder og julemotiver å finne på Internett. Noen av disse er det lovlig å bruke, så man kan klippe og lime inn på selvlagde julebrev, jule-e-post, e-kort eller for eksempel på en invitasjon til juleselskap eller julebord, eller bruke som pynt på utskrift av sangene man skal syne på julebordet. Man kan også skrive ut fine bilder og lage sitt eget pakkepapir eller pakkelapper. 

 


Home  |  Om julinorge.no   |  Kontakta oss
Copyright julinorge.no All rights reserved